Op zaterdag 21 mei 2016 organiseert voetbalclub KFC Grobbendonk voor de 4e maal de BedrijvenVoetbalCup op hun terreinen (Vaartkom 2, Grobbendonk). Onder de vorm van een minivoetbaltornooi op gras tracht KFC Grobbendonk de voetbalsport te promoten en tegelijkertijd een ontspannende, sportieve dag aan de bedrijfswereld aan te bieden. Indien een bedrijf een gezond evenwicht wenst te houden tussen ernstig werken en plezier, dan is de BedrijvenVoetbalCup een ideale gelegenheid om de teamspirit aan te wakkeren.

Drank- en eten, animatie

Medewerkers kunnen een beetje lichaamsbeweging met een babbel en een frisse pint combineren. Bedrijven kunnen inschrijven via de all-in formule in de fight- of funreeks. In de deelnameprijs is warm- en koud buffet voorzien, drankbonnen en een opwarmingsbal. Vorig jaar namen 46 bedrijven deel en ook nu lopen de inschrijvingen vlot binnen. De BedrijvenVoetbalCup gaat zelfs internationaal want er schreven reeds 2 bedrijven uit Nederland in.

Niet alleen de deelnemende spelers komen aan hun trekken, maar ook de supporterende collega’s, familieleden en sympathisanten worden in de watten gelegd. Zo zijn er drank- en eetstandjes in de ruime verbroederingstent. Ook voorzien is een gigantisch springkasteel, animatie en opvang voor de kinderen. Meer info: www.bedrijvenvoetbalcup.be